Ontdek Tapir Tapes

Tape wordt voor ontzettend veel doeleinden gebruikt. Particulieren kunnen tape gebruiken voor allerlei huishoudelijk toepassingen, maar tape zal het meest gebruikt worden voor industriële toepassingen. Dit kan gaan om het plakken van speciale onderdelen, maar ook in logistieke afdelingen wordt veel tape gebruikt voor het verzenden van dozen en andere postpakketten. Schilders zullen behoefte hebben aan schilderstape en zo zijn er nog tal van industriële toepassingen te bedenken waar tape voor gebruikt wordt. Steeds meer wordt er in de medische wereld ook gebruikt gemaakt van diverse tapesoorten.

Waaruit bestaat tape?
Tape is in gebruik geen moeilijk product. Het bestaat uit een drager met hierop een lijmlaag die de kleefkracht van de tape bepaald. Zowel de drager als de lijm kunnen heel specifiek zijn en voor speciale producten gebruikt worden. Daarom is het soms niet altijd heel gemakkelijk om de juiste tape voor uw toepassingen te vinden. De drager van de tape moet van speciaal materiaal zijn, bijvoorbeeld bestand tegen water, chemische middelen of zuren. Nog belangrijker is de kleefkracht van de tape. Sommige ondergronden zijn niet geschikt voor iedere soort lijmlaag, dus soms kan het echt zoeken zijn welke lijmlaag en dus tape geschikt is voor uw ondergrond. Bij Tapir Tapes kan daarom ook tape op maat voor uw project worden gemaakt.

Tapir Tapes, de specialist in verschillende soorten tapes
Een bedrijf dat gespecialiseerd is in tapes is Tapir Tapes. Tapir Tapes heeft een zeer uitgebreid assortiment van allerlei soorten tapes voor elke bedrijfstak en voor vrijwel iedere toepassing. De tapes zijn van allerlei soorten bekende merken, zodat u altijd wel een tape zult vinden die geschikt is voor uw toepassing. Heeft u hele speciale wensen betreffende uw tape? Dan kunt u ook een tape op maat laten maken door Tapir Tapes. De tape wordt dan speciaal voor uw toepassing ontwikkeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *