Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Inbraakbeveiliging is voor elk bedrijf belangrijk en dat maakt een beveiligingssysteem dan ook een van de beste investeringen die je kan doen. Als het dan nog gaat om een systeem dat volledig op maat gemaakt wordt voor jouw situatie dan is dat natuurlijk nog aangenamer. Dit draagt immers bij aan de efficiëntie van een dergelijke systeem!

Hollander Techniek is een bedrijf dat personalisering en kwaliteit hoog in het vaandel draagt, met aandacht voor alle organisatorische processen, de bouwkundige staat van het bedrijf en de apparatuur die over alarmerende en signalerende eigenschappen beschikken. Een integrale afstelling garandeert een inbraakbeveiliging die waterdicht is!

Hollander Techniek

Het bedrijf is sinds 1978 een waar begrijp in de wereld van de inbraakbeveiliging en staat gecertificeerd als Borg Beveiligingsbedrijf. Inbrekers krijgen geen kans meer dankzij de revolutionaire systemen en dat is natuurlijk alleen maar een voordeel voor bedrijven!

1. Inbraakbeveiliging

Bij de opstelling van inbraakbeveiliging is het belangrijk dat er een risicoanalyse gemaakt wordt. Het is essentieel om te weten hoe bepaalde factoren, zoals bouwkundige en organisatorische zaken, op elkaar afgestemd zijn. Worden ramen en deuren goed afgesloten en zo ja, op welke manier? Hoe is het sleutelbeheer? Is er sprake van een degelijk sluit- en hangwerk of glasafscherming?

Een inventarisatie is noodzakelijk om elektronische voorzieningen goed af te kunnen stemmen op elkaar. Bijvoorbeeld beveiligingsapparatuur voor zowel buiten als binnen, die beschikt over alarm- en signaalfuncties. Bij de zoektocht naar het beste beveiligingssysteem komt dus heel wat kijken – en dat is precies waar Hollander Techniek je bij kan helpen!

2. Camerabewaking

De bewaring van beelden in een centrale database zorgt ervoor dat je materiaal efficiënt en snel kan ontsluiten. Dankzij ‘remote acces’ is het mogelijk om systemen op afstand te beheren. Specifieke apps bieden je daarbij de kans om detectie, classificatie en analyse van bepaalde beelden nauwkeuriger door te voeren, waardoor je kan meepikken van de allernieuwste ontwikkelingen binnen de camerabeveiliging.

Proactief en real-time bewaking

Bewakingssystemen die gebruik maken van camera’s worden steeds proactiever. Afwachten tot er iets gebeurt is niet de beste manier om veiligheid te verzekeren en dankzij de nieuwste systemen wordt dit vermeden. Analyseregels overeenkomstig met de dreigingsschatting zorgen ervoor dat meldingen snel doorkomen. Deze spelen immers in op personen die verdacht gedrag vertonen in een bepaald gebied, een grens overschrijden, voertuigen tellen, enzovoort.

Retail en camerabewaking

Ook binnen de retail geniet video-analyse d.m.v. camerabewaking steeds meer aandacht en ontwikkeling. Hollander Techniek biedt dan ook een praktische oplossing in samenwerking met Ruigrok. Organisaties die retail doen hebben zo meer inzicht in consumentengedrag voor elke mogelijke situatie!

3. IP/videobewaking

Hollander Techniek biedt basis videobewakingssystemen die voorzien zijn van functionaliteiten van de beste kwaliteit. Zo is het mogelijk om camera’s te gebruiken die enkel in risicozones beelden opnemen, maar ook bewaking via een Cloud-dienst is mogelijk dankzij Managed Services.

De drempel voor de nieuwste ontwikkelingen ligt voor kleine en middelgrote bedrijven vaak te hoog maar Managed Services biedt hiervoor een oplossing. Op die manier worden de grote functionaliteit ook voor kleinere onderneming beschikbaar, waardoor veiligheid, flexibiliteit, betaalbaarheid en schaalbaarheid altijd gegarandeerd kunnen worden!

De voordelen van IP/videobewaking

  • een uitstekende beeldkwaliteit
  • eenvoudig integreerbaar met andere systemen
  • erg flexibel
  • een geavanceerd videocamera systeem
  • altijd professioneel advies dankzij de samenwerking met Axis en Mileston
  • overal en altijd toegang tot het bewakingssysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *