De kwaliteits deurklinken van Piet Boon!

Deurklinken zijn zeer bepalend voor de algehele uitstraling van uw interieur. Deurbeslag lijkt in de eerste instantie misschien relatief onbelangrijk, maar een stijlvol interieur creëert u door aandacht te besteden aan de details. En dan met name de details die op meerdere plekken in huis terugkomen, de details die in elke ruimte zichtbaar zijn. Het kiezen van de juiste deurklinken kan dan ook behoorlijk lastig zijn. Functionaliteit is belangrijk, evenals kwaliteit.

Tenslotte worden deurklinken vaak zeer intensief gebruikt, en moeten ze jaren mee kunnen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. U wilt wel deurklinken die passen bij uw interieur en uw smaak. Het liefst natuurlijk in een tijdloze stijl die u ook kunt laten terugkomen in uw ramen, uw meubilair, en misschien zelfs in uw badkamer. Kiest u voor de kwaliteits deurklinken van Piet Boon, dan heeft u de keuze uit twee indrukwekkende en verrassend uitgebreide collecties die uw gehele interieur bij elkaar kunnen trekken!

Over Piet Boon

Piet Boon werd geboren in 1958 en begon zijn carrière als aannemer. Dat lijkt in de eerste instantie vrij weinig met design te maken te hebben, maar het was het inzicht dat hij als aannemer verwierf dat hem later zo succesvol zou maken. In 1983 nam hij de sprong in het diepe en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op. Drie jaar later kwam interieurontwerpster Karin Meyn bij de studio werken als Creative Director. Inmiddels heeft Studio Piet Boon, met een eigen team van ontwerpers en architecten achter zich, een zeer indrukwekkend portfolio opgebouwd. Piet Boon wordt dan ook beschouwd als één van de meest succesvolle en toonaangevende Nederlandse ontwerpers.

De interieuritems, waaronder vloertegels, luiken, behang, verlichting, meubels, servies en niet te vergeten deur- en meubelbeslag, vallen direct op. Maar Piet Boon doet meer; zo ontwierp hij bijvoorbeeld ook een drijvende wijk bij Almere en een limited edition van de Range Rover Sport, die wegens het grote succes vijf jaar later nog een tweede editie kreeg met andere kleuren. De producten van Piet Boon staan wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke vakmanschap en kwaliteit. Alle items worden gekenmerkt door een prachtige balans tussen functionaliteit, tijdloos design, esthetiek en het gebruik van natuurlijke materialen. Zijn stijl kan misschien wel het best worden beschreven als basic chic. Aan de andere kant moeten we Piet Boon eigenlijk niet in een hokje proberen te duwen. Dat hoeft ook niet, want zijn ontwerpen spreken voor zich.

‘ONE’ deurbeslag collectie

De ‘ONE’ collectie van Piet Boon wordt gekenmerkt door stijlvol hang- en sluitwerk met verfijnde details en zorgvuldige afwerkingen. ‘ONE’ is uitgevoerd in massief RVS en verkrijgbaar in de kleuren RVS (gepolijst of mat), mat-zwart en mat-wit. De collectie bestaat uit de volgende producten:

  • Deurkrukken
  • Buitendeurbeslag
  • Raambeslag
  • Accessoires (jashaken, luikringen, glasdeurknoppen, meubelgrepen, meubelknoppen, schuifpuibeslag en toiletgarnituur

‘TWO’ deurbeslag collectie

Deurkruk Piet BoonDe ‘TWO’ collectie bevat zorgvuldig afgewerkt hang- en sluitwerk dat past in zowel klassieke als moderne interieurs. ‘TWO’ is uitgevoerd in RVS en een combinatie van RVS of mat RVS met eiken. Het eikenhout kan zowel in naturel als in zwart geleverd worden, waarmee u een opvallende en unieke kleurstelling in huis haalt. In deze collectie zijn verkrijgbaar:

  • Deurkrukken
  • Buitendeurbeslag
  • Raambeslag
  • Accessoires (jashaken, espagnoletten, glasdeurknoppen, meubelgrepen, meubelknoppen, schuifpuibeslag en toiletgarnituur)

Piet Boon ‘ONE’ Bathware

De ‘ONE’ serie is uitgebreid met een schitterende lijn badkameraccessoires: Piet Boon ‘ONE’ Bathware. De producten worden gekenmerkt door de combinatie van RVS en Corian®, een zogeheten solid surface merk. De lijn bestaat uit handdoekstangen, handdoekrekken en handdoekknoppen, toiletrolhouders, toiletborstelhouders, tandenborstelhouders en zeepdispensers. Een aantal van deze producten zijn zowel los verkrijgbaar als met bijpassende muurbevestiging.

In samenwerking met Formani

Piet Boon deur-, raam- en meubelbeslag en badkameraccessoires worden ontwikkeld in samenwerking met het exclusieve Dutch Design merk Formani, dat bekend staat om zijn partnerships met bekende Nederlands ontwerpers. Dit resulteert, zoals de collecties van Piet Boon wel hebben bewezen, in vernieuwende en innovatieve designs van topkwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *